KKL Interfaces voor gebruik met oa VAG-COM
(VAG-COM is Copyright © 2000-2005 bij Uwe M. Ross)

Deze interfaces zijn bedoeld voor gebruik met het programma VAG-COM van Uwe Ross voor Audi, VW, Seat en Skoda. VAG-COM is HET programma voor deze merken. Het is een zeer uitgebreid pakket met mogelijkheden om nagenoeg ieder controller in de auto te benaderen. De shareware versie van het programma VAG-COM is gratis te downloaden van de website van Uwe Ross. Voor de standaard functies kunt u als thuis gebruiker met VAG-COM al direct aan de slag. Voor de meer geavanceerde functies dient u het programma te registreren op de website van Ross-Tech. Let wel dat u voor de oudere auto's een verloopkabel nodig kunt hebben. Verder is de interface ook te gebruiken met , AlfaDiag voor Alfa, VOL-FCR voor Volvo en BMWScanner voor de gelijknamige auto's. Hier kan een verloopkabel of een kleine modificatie aan de interface bij benodigd zijn.

KKL Interface met RS232 of USB

Fraaie OBD2 diagnose interface, met geintegreerde RS232/USB chip en electronica voor een degelijke beveiliging van de data lijnen en betrouwbare communicatie. De interface is voorzien van 3 LED's, zichtbaar door de doorzichtige behuizing. De middelste LED geeft aan dat de voedingsspanning aanwezig is. Beide andere LED's geven activiteit aan op de KK lijnen. Interface wordt geleverd inclusief kabel en CD met drivers.

KKL-232: 50 euro, KKL-USB: 60 euro

KKL Tacho Interface met RS232

Met de Tacho interface kunt u naast diagnose, ook de kilometerstand van uw dashboard aanpassen. Verder dezelfde eigenschappen als de KKL-Interface en wordt geleverd inclusief RS232 kabel en CD met drivers.

KKL-Tacho: 125 euro

OBD-2 naar 2x2 verloop

Verloop kabel om de KKL interface te gebruiken voor de oude 2x2 type aansluiting zoals gebruikt in het verleden door VW en Audi.

2x2 Kabel: 25 euro