Links

O B D 2 S P Y

Nieuw programma voor gebruik met de ELM serie en de MobyDic interfaces. Dit programma is i.s.m. mijn collega R.Quick geprogrammeerd en getest. Het programma is geheel GRATIS voor alle prive ELM gebruikers. Het maakt niet uit of deze interface bij mij is gekocht of niet. Enige voorwaarde is dat het niet voor commerciele doeleinden gebruikt mag worden. MobyDic gebruikers die niet een interface bij bij hebben aangeschaft kunnen het programma registreren tegen een kleine vergoeding. Programma is gratis te registreren als je een MobyDic interface bij mij koopt/hebt gekocht.Verdere info vindt je op de website.

Niet te missen site van GERRIT SPEEK

Een must voor de echte vag-commer. Er zijn maar weinig plaatsen op het internet waar je zoveel informatie over het werken met VAG-COM kunt krijgen als op deze site.

Scantool voor ELM

Gratis en voor niets. Betrouwbaar werkend pakket voor de ELM interafaces. Op de website vindt u ook een forum die problemen en tips behandelt over hard en software die met de ELM te maken hebben.

VAG-COM voor KKL
De website van de makers van VAG-COM. U kunt hier heel veel tips, truuks, handleidingen etc. vinden voor het gebruik van VAG-COM. Ook kunt u hier de benodigde software downloaden voor gebruik met de KKL interfaces voor VW,Audi Seat en Skoda. Let wel dat u versie 3112n download.

ProScan voor ELM
Commercieel pakket met redelijk wat mogelijkheden.
VOL-FCR voor KKL
Hier kunt het programma VOL-FCR aanschaffen en downloaden voor hte uitlezen van diverse Volvo's met behulp van de KKL interface.

PCMScan voor ELM
Nog een commercieel pakket voor de ELM. Helaas werkt de communicatie niet in de demo versie.

ALFADIAG voor KKL
De website van AlfaDiag. Het diagnose programma voor de doe het zelver met een Alfa. Dit programma werkt met de KKL interface.
DigiMoto voor ELM
Mooi en uitgebreid pakket met veel mogelijkheden. Naast de commerciele versie is er nu ook een freeware pakket beschikbaar.
OBDScanmaster voor ELM & MobyDic
Hier kunt u de demo versies downloaden en testen. Let wel dat de MobyDic een ander software pakket is als die bestemd voor de ELM.
OBDLogger voor ELM
Gratis programma voor gebruik met ELM interfaces.
FTDI usb drivers

A.B.O. Verhagen
Voltaweg 4
2627BB Delft
Tel: 015-256 9018 / 06-515 435 88

Email: info@aboverhagen.nl
Web: http://www.aboverhagen.nl/

U kunt bij ABO terecht voor:
Ramen blinderen, diagnose, reparatie, onderhoud, open daken, navigatie systemen, audio systemen installatie/reparatie, velgen, banden, alarmsystemen, apk, uitlijnen, trekhaken etc.