Disclaimer:

Deze schakeling is niet door mij zelf ontworpen of uitvoerig op een auto getest. Alle credits voor het uitzoeken, testen en beschikbaar stellen van het schema, werkings principe en afregeling gaan naar de personen die de tijd en moeite hebben genomen om dit stukje vakwerk beschikbaar te stellen voor iedereen.

Bij de "links" sectie heb ik verwijzingen gemaakt naar de sites waarvan ik de info heb gehaald of naar toe ben verwezen. Indien er iemand niet bij staat, die toch een bijdrage geleverd heeft aan het tot stand komen van deze schakeling, wil ik het met alle plezier erbij zetten. Laat het me weten via email.


Verantwoording en risico's:

Ik ga ervan uit dat een ieder die een powerbox monteert in zijn auto wel weet waar hij/zij mee bezig is. Ik kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor welke gevolgen dan ook resulterend uit het inbouwen/gebruiken van een powerbox. Alle risico's zijn voor je eigen rekening. Weet je niet waar je aan begint, doe het dan niet! Lees eerst op de diverse sites over de powerbox en zorg er voor dat je weet wat een powerbox is en hoe het gebruikt dient te worden. Verder kan ik iedereen alleen veel succes en plezier bij het bouwen en het gebruik toewensen.