Downloads
Download USB driver

USB Driver
Indien u een USB interface heeft aangeschaft dan dient u eerst een Virtual Com Port driver te installeren voordat u met de interface kunt werken. Alle door mij geleverde interfaces maken gebruik van FTDI USB chips waarvan de driver gratis te downloaden is.
Bij problemen met de installatie: USB Installatie handleiding

Download VAGCOm 3112n
VAG-COM versie 3112n
Hier kunt u op de website van Ross-Tech de benodigde software downloaden en ook de copyright voorwaarden lezen. Voor volledige functionaliteit kunt u ook de software registreren op deze site.
EOBD MobyDic Software by Ozen
Freeware programma die betrouwbaar met de MobyDic interfaces werkt. Ook is op deze site veel info over de MobyDic chips te verkrijgen.
Download programma
OBD2Spy
OBD2Spy werkt zowel met de ELM serie interfaces als met de mOByDic serie interfaces. Programma geeft duidelijk alle waarden weer, laat ook de communicatie data zien die tussen interface en PC wordt uitgewisseld. Voor gebruik met mOByDic dient het programma geregistreerd te worden. Indien bij mij aangeschaft dan is de registratie gratis, anders kost deze 49 euro.
Indien uw besturings systeem Windows 95, Windows 98 of NT is en u heeft problemen bij de opstart dan svp ook nog dit bestand installeren.